+36706043807 [email protected]

Tökéletes céges rendezvényhelyszín ötlet: Hajókázás a Dunán

Nem drágább mint egy étterem, mégis sokkal élménydúsabb! 10-1000főig. A csapat imádni fog az ötletért!

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

Megszervezünk mindent, ami egy kellemes céges bulihoz kellhet.

  • Ízletes vacsora

  • Korlátlan italcsomagok

  • Hajós városnézés

  • Projektor, színpad, hangosítás

  • Zene, tánctér, Dj

  • 10-1000fő

  • Borkóstolás, sajttál, exkluzív menük

  • Gyakorlatilag bármi, amire igényt tartotok

Nehéz minden évben valami olyan szervezni, amire szívesen mennek az emberek, de nem is olyan drága. Legyen idén különleges helyen a céges rendezvény, hogy a Ti csapatotok mondhassa büszkén: “Szeretek itt dolgozni”

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

“Valóban élvezhető rendezvény”

262 megkérdezett alkalmazottból 227 mondta, hogy szívesebben menne egy céges bulira, hogyha az egy hajón van.

Sőt, 82%-uk azt is állította, hogy nagyban számít munkahelyi elégedettségükben, hogy mennyi és milyen minőségű céges rendezvényen vehetnek részt.

(2019.10.01-22., 262 érvényes kitöltés, 57%nő 43%férfi, 24-60éves korosztály)

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

Több mint 139 cég élvezte már a céges hajókázást

többek között:

 

A legjobb ötlet volt hajóra szervezni a rendezvényt. Elsősorban kiemelném azt a felülmúlhatatlan segítőkészséget és szervezési segítséget amit az Admiral-tól kaptunk. Bármi bajunk, kérésünk, óhajunk sóhajunk volt, elérhetőek voltak és amilyen gyorsan lehetett, megoldást találtak rá. A hajó tágas volt, elég 170 főre, a felszolgált menü nagyon jó minőségű. A bár semmi extra, volt ital amit kértünk. Talán az egy negatív, hogy messze voltak a hajók, és busszal kellett mennünk a sportcsarnokból a Margit hídig. De tényleg, szuper volt és csak ajánlati tudom őket! Köszönjük szépen.

Skornyák Anita

Rendezvényfelelős, ITF

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

Miért jobb hajón?

Az étterem már lehet unalmas, sokan vannak és nincs mit csinálni az étkezésen kívül. Legyen hajón rendezvényetek, és csodáljátok a tájat, táncoljatok a fedélzeten, élvezzétek a privát hajót, mejetek ki a teraszra és beszéljetek még másnap is a rendezvényről.

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

Káprázatos látvány

Ha unjátok már az éttermek egyhangú atmoszféráját, és nem szeretnétek Budapesten kívülre sem utazni egy igazán jó karácsonyi programért, akkor tökéletes helyen jártok! A látkép az UNESCO Világörökségi listájára is felkerült!

Külön szint és termek

Hajóink többsége több szinttel és teremmel rendelkezik, így legyen szó évértékelőről vagy karácsonyi csapatépítő buliról, biztosan találunk számotokra is megfelelő méretű hajót a flottánkból! 

Csak Ti vagytok

A helyszínen nem kell osztoznotok más cégek alkalmazottaival, esetleg más vendégekkel. Minden rendezvény külön hajón kerül elhelyezésre, így kényelmetlenség nélkül zárhatjátok az évet!

Különleges élmény

Manapság egyre nehezebb igazán elhivatott alkalmazottat találni, egyre nagyobb verseny folyik a cégek között a szakemberekért. Kutatások bizonyítják, hogy fontos szempont a munkavállalóknak a munkahelyen kívüli események minősége. 

Könnyű parkolás

Beszállási pontunk közelében (Margit híd pesti hídfő) az utóbbi években rengeteg parkolóhely került kialakításra, így a hajótól pár perc sétára nem okoz problémát a parkolás, legyen szó autóról vagy buszról is.

Csendrendelet

A bulinak nem szabnak határt a közelben lakók, vagy az étterem többi vendége, és mégis Budapest belvárosában vagytok! Éjjel-nappal felhőtlenül szórakozhattok,  akár maximális hangerejű zene mellett is!

Képek

Hajók

18-ból már csak 6 hajó elérhető az évben!
Siess, és kérj ajánlatot most!

Budapest

A Budapest egy 250 fő befogadóképességű rendezvényhajó. Első szintje egy nagy légkondicionált teremből áll változatos berendezésével megfelelő választás konferenciákra és vacsorás hajóutakra egyaránt. Második szinte 2 részre tagolható. A hajó végén egy télikert található üveg falakkal, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra, másik része pedig egy éttermi berendezéssel ellátott terem 100 fő befogadóképességgel. A hajón 2 mindennel felszerelt bár gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról.

Szent László

Félig zárt panoráma teraszával ez lehet a tökéletes helyszíne eseményének! A hajó kapacitása 80 fő. Nyugodt szívvel ajánljuk az év bármely szakára, hiszen zárt teremmel illetve terasszal is rendelkezik, így biztosan nem fog csalódást okozni utasainak. A családias hangulatról az otthonosan megálmodott berendezés gondoskodik.

Győr

1000 főig képes befogadni vendégeket. Bemutatjuk az Európa hajót, a Duna királynőjét. A legnagyobb bérelhető rendezvény hajó Budapesten, 2 zárt fedélzettel és egy teljesen nyitott panoráma tetőterasszal rendelkezik. Berendezése rugalmasan változtatható, elérhető többféle szék elrendezéssel illetve dekorációval. Tökéletes választás bármely típusú rendezvényre 1000 főig.

Rubin

Legyen szó születésnapi összejövetelről a barátokkal, házassági évfordulóról, sajtóeseményről, esetleg egy karácsonyi vacsorás hajóútról a kollégákkal, nem számít hogy mi a célja, Rubinban tökéletes helyszínre lelt bármely esemény lebonyolításához. Grandiózus méretei 2 szinten garantálják a tökéletes kényelmet. 180 fő befogadóképességgel rendelkezik városnéző hajóutak megrendezése esetén illetve 80 fő ültetett vacsorás rendezvény esetén, számtalan asztal elrendezési variációval illetve dekorációs lehetőséggel.

Secundus

Kis méretű hajó extravagáns belsővel. Az extrém, változtatható fényű LED világítás teszi a hajót igazán különlegessé. 2 szinten, maximum 75 fő élvezheti a hajó nyújtotta kényelmet. A nem megszokott külső elegáns belsőt rejt amely tökéletes társad lehet kisebb rendezvények, konferenciák szervezésekor.

Ludwig

Teljes körűen frissen felújított hajó, mely alkalmas 300 főig városnéző hajótúrákra, illetve 180 főig ültetett vacsorás rendezvények lebonyolítására. Mindazon megrendelőinknek ajánljuk akik nem csak hajókázni szeretnének hanem szeretnék vendégeiket, kollégáikat egy exkluzív és felejthetetlen élményben részesíteni. A hajó alkalmas többek között esküvők lebonyolítására, vacsorás hajóutak, sajtó konferenciák megrendezésére. Ludwig tetején egy teljesen nyitott tetőterasz található, a vendégek innen élvezhetik a város nyújtotta lélegzetelállító látványt. Nyűgözd le barátaidat, üzleti partnereidet és szervezd rendezvényedet a Ludwigon!

Nézz körül az egyik hajónkban! Nyomogasd a nyilakat, hogy bemenj a hajóba!

Most felkészületlenül látod, de akármilyen díszítést meg tudunk oldani.

Ha konkrétan egy hajó tetszik, írd meg nekünk, és azonnal megmondjuk, elérhető-e a kiszemelt hajó az adott időpontban. Hogyha nem, ajánlunk helyette másikat, ami hasonló adottságokkal rendelkezik.

Információk

 

Minden eddigi kérdést próbáltunk megválaszolni ebben a részben. Nyomj rá arra a menüre, ami éppen érdekel, és részletes leírást kapsz. Ha mág mindig lenne kérdésed, írj itt.

Étel

Hajóinkon a legkülönbözőbb ételek közül tudtok válogatni. Legyen szó felszolgált-, vagy büfé étkezésről, hidegtálakról, de akár kis falatkákat is tudtok rendelni. Minden ételünk a Ti érkezésetek előtt készül, nincsen többé kihűlt vagy órákkal előbb elkészült étel.

Nézd meg a menü opciókat itt!

 

Ital

Hajóink mindegyike teljesen felszerelt bárral rendelkezik. Alkoholos- és alkoholmentes italok széles választékával várunk Titeket. Italcsomagjaink, illetve korlátlan italfogyasztási opcióink szolgálják a teljes kényelmeteket, hogy ne kelljen az italrendeléssel és fizetéssel a helyszínen bajlódni. Amennyiben olyan italra lenne szükségetek amelyet a mi itallapunkon nem találtok meg, keressetek minket akár emailben, akár a telefonos elérhetőségeink egyikén, és biztosan fogunk tudni segíteni!

Nézd meg itallistánkat itt.

Hajók

Cégünk  30 fős kis rendezvényektől kezdve vállalja bármilyen összejövetel lebonyolítását, határ a csillagos ég! Akár 1000 főnek is tudunk olyan hajót ajánlani, amely minden igényeteket ki fogja elégíteni! Minden hajónk frissen felújított állapotban vár Titeket, a hajózási piacon elérhető legjobb műszaki és esztétikai állapotban. 

Nézd meg a  hajókat itt.

Útvonal

A rendezvények hosszától függően általában 2 féle útvonalat szoktunk ajánlani. Az első az „alap” útvonal, amely a Margit híd pesti hídfőjétől indul lefelé a Dunán, egészen a Rákóczi hídig, majd ott visszafordul, és az indulási pontnál, a Margit híd pesti hídfőjénél áll meg. Az útvonalat 1-1,5 óra hajózási időtartamig ajánljuk. Amennyiben ennél több időt töltenétek a vízen hajózással, akkor már a „bővített” útvonalaink egyikét ajánljuk, hiszen az alap útvonalat nagyjából 1,5 óra végig hajózni kényelmes tempóban, ennél lassabban véleményünk szerint bosszantóan lassú lesz a hajó sebessége. „Bővített” útvonalunk egyike amikor az alap kört megtéve a hajó a Margit hídnál visszafordul, és még egy kisebb kört tesz meg a visszatérés előtt. Így a teljes útvonal a Margit híd- Rákóczi híd- Margit híd- Erzsébet híd-Margit híd útvonal lesz. A másik opciónk a bővített útvonalra, amikor a hajó a Margit szigetet is megkerüli. Természetesen itt is alkalmazkodunk az elképzeléseitekhez és minden útvonal tartalmazza Budapest fő látnivalóinkat a megtekintését.

Biztonság

Elkötelezettek vagyunk utasaink biztonsága iránt, így a legmagasabb biztonsági sztenderdek betartásával hajózunk. Minden hajónk fel van szerelve az utasok létszámának megfelelő mentőmellénnyel, illetve a személyzet minden évben továbbképzést kap, hogy minden felmerülő problémát kezelni tudjanak. Hajóink professzionális radarral, illetve online pozícionáló eszközzel vannak felszerelve, így bármely időjárási körülmények között biztonságosan hajózhatóak. A fedélzetre lépéstől kezdve utasaink az általunk biztosított felelősségbiztosítással vannak biztosítva, így semmilyen más biztosítás nem szükséges.

Dekoráció

A díszítés tekintetében nincs megkötve a kezetek. Segítünk abban, hogy milyen karácsonyi, vagy komoly hatású céges megjelenést kölcsönözzön a hajó belső tere. Hogyha semmire nincs szökségetek, az is természetesen megoldható. Általában azonban egy kevés dekorációt felviszünk, hogy még csodásabb hangulatban töltsétek a rendezvényt.

Zene

Ahány rendezvény, annyi zenei ízlés! Flottánk minden tagján lehetőség van általatok hozott zene lejátszására, pendriveról, de akár youtuberól is. DJ-t, zenekart is tudunk biztosítani, amennyiben élő zenére lenne szükségetek a felhőtlen szórakozáshoz.  

Technika, projektor

A céges rendezvények sokszor elengedhetetlen részét képezik prezentációk, előadások. Ennek fényében tudunk Nektek biztosítani, projektort, vásznat, mikrofont, mikroportot, előadói állványt, gyakorlatilag bármit amire a rendezvény megtartásához szükség van. Hajóink professzionális hangrendszerrel vannak felszerelve, így az előadás a hajó bármely részében hallható lesz.

Wi-Fi

Minden hajón van wifi, így kényelmes felrakhatja bárki a facebookra képeit, amit a hajón készített.

Parkolás

Indulási pontunk közelében (Carl Lutz rakpart) az idei évben befejezett nagyszabású felújítási munkálatok keretében rengeteg parkolóhely került kialakításra. Akár autóval, akár busszal érkeznétek, biztosan fogtok találni parkolóhelyet. 8.30-20.00-ig fizetős az övezet, ám ez biztosítja hogy a környékbeliek nem használják ingyenes parkolóhelynek a területet.

Indulási pont

: Alapvetően azt szoktuk javasolni, hogy az indulási időpont legyen a Margit híd pesti hídfője közelében elhelyezkedő kikötők egyikéből. ez több okból is előnyös számotokra. Egyik pozitívuma, hogy az innen történő beszállást teljes egészében tartalmazza a hajó bérleti díja, így nem kell többletköltségekre számítanotok amennyiben ezeket a kikötőket veszitek igénybe. A másik pozitívum a parkolás. Itt bőségesen elérhetőek parkolóhelyek, így a hajóhoz közel leparkolva minimalizálható a sétálási idő. Természetesen a város bármely pontján van lehetőség megállásra, így ezen kéréseiteket is teljesíteni tudjuk.

Megközelíthetőség

Beszállási pontunk a Margit híd pesti hídfője közelében elhelyezkedő kikötők egyike. Autóval és busszal könnyen megközelíthető, parkolóhelyet is találtok a környéken. Tömegközlekedéssel érkezve a következő járművekkel juttok el a legkönnyebben hozzánk: 4/6 villamos: Jászai Mari tér megálló, 2 villamos: Jászai Mari tér végállomás, 75/76 trolibusz: Jászai Mari tér megálló. 6/9/26/91/191/226/291 busz: Jászai Mari tér megálló. Köszönhetően annak, hogy a 6-os villamos éjjel-nappal jár, illetve a 923/931/934 éjszakai buszok is a közelben állnak meg, így amennyiben a rendezvényetek késő éjszakáig tartana, akkor is a város bármely pontjába kényelmesen hazajuthattok.

Fizetés, előleg

Azon partnereink, akik először szerveznek nálunk eseményt, a rendezvény díjának 100%-át elutalják az út előtt. Elhivatottak vagyunk, hogy a lehető legmagasabb minőségen szolgálhassunk ki Titeket, nem szeretnénk a rendezvényen pénzügyekkel bajlódni, olyankor már csak a lebonyolítással foglalkozunk. Természetesen visszatérő partnereinknek lehetőség van a díj 50%-át a rendezvény előtt, 50%-át pedig utána rendezni. A magyar adózási szabályoknak mindenben megfelelő áfás számlát állítunk ki, a fizetés csakis ez alapján történik.

Előzetes szemle

Nem vagytok biztosak abban hogy melyik hajó a legmegfelelőbb számotokra, saját szemetekkel is szeretnétek meggyőződni a hajóink befogadóképességéről, állapotáról? Nincs akadálya! Előzetesen egyeztetett időpontban megmutatjuk nektek a hajót kívül, belül és minden további felmerülő kérdésetekre személyesen is választ kaphattok!

Lelépési díj / Saját étel, ital

Amennyiben a vendéglátást más, külső forrásból oldanátok meg, arra is lehetőség van bizonyos keretek között. Az általunk alkalmazott igen szigorú ÁNTSZ szabályok, illetve HACCP rendszerünk nem teszi lehetővé főtt étel más forrásból történő felhozását a fedélzetre, csak így tudjuk biztosítani a tökéletes élelmiszer biztonságot, ami a Ti, illetve a mi érdekeinket is szolgálják. Aprósütemények, chipsek, italok behozására van lehetőség, ám ebben az esetben úgynevezett „lelépési díjat” számlázunk ki felétek amely a résztvevők száma után személyenként fizetendő. Úgy gondoljuk hogy a rendezvényetek akkor lesz igazán felhőtlen, ha Nektek nem kell bajlódnotok a vendéglátás megszervezésével. Bízzátok rá profi séfeinkre  és bartendereinkre a feladatot és biztosan nem fogtok csalódni!

Szerződés

Fontosnak tartjuk a precíz és jól dokumentált feltételek kommunikálását, így minden partnerünkkel előre egyeztetett vállalkozási szerződést kötünk. Így sem Titeket, sem minket nem érhetnek meglepetések az esemény lebonyolítása, illetve a fizetés kapcsán. Ez számotokra semmilyen plusz adminisztrációs munkát nem jelent, minden szerződéssel kapcsolatos kéréseteket rögzítünk és egy egyedileg a Ti rendezvényetekre, jogászunk által megírt szerződést küldünk Nektek, így rátok csak az átolvasás, illetve az aláírás hárul.

"Tengeri betegség"?

Vannak akik úgy képzelik el a dunai hajókázást, hogy a hajó dőlöngél, ingatag és rosszul lesznek. Azonban ez cseppet sem felel meg a valóságnak. A Duna vize alig hullámzik, és mivel folyó, nem tenger, sodrással mindig párhuzamozan haladunk. Több tízezer emberből még sosem volt sneki rosszul.

V.I.P.

Exkluzív üzleti partnert vártok, akit szeretnétek lenyűgözni, netán a külföldi anyacégtől a „fejesek” jönnek Hozzátok? Bízzátok ránk a szervezést! Biztosak vagyunk benne, hogy a lenyűgöző budapesti panoráma láttánk az üzleti megbeszélés is könnyebben megy! Igazán egyedi élményt ad a város látványa a Dunáról, nem mellesleg az UNESCO Világörökség részét képezi a látkép. Egyedi megoldásainkkal és exkluzív menü-, illetve ital ajánlatainkkal minden partnert lenyűgözhettek!

Ha van kérdésed, amit nem válaszoltunk meg, írd le nekünk és ajándékba kaptok egy Moët & Chandon Brut Impérial pezsgőt 16.990ft értékben.

2 órán belül ajánlatot kapsz a megadott e-mail címre. Képekkel a hajóról, menükkel, italvariációkkal, helyszínnel. Kérj ajánlatot most!

Papp Ádám

Papp Ádám

Rendezvényszervező Manager

Szia! 5. évemet töltöm rendezvények szervezésével, több 100 rendezvény van a hátam mögött. Szeretem a rendezvényeket minden részletre kiterjedően kidolgozni, hogy a lebonyolítás a lehető legjobb legyen. Prioritás számomra, hogy minden általad megálmodott apróság valóra váljon a rendezvényen. Reggel, napközben, este bármikor elérhető vagyok, hívj ha kérdésed merülne fel!

A céges események szervezőin mindig nagy a nyomás.
Mi segítünk majd abban, hogy rendezvényetek tökéletes legyen.

Nehéz megfelelni, ráadásul fentről jönnek az utasítások és még a keret is meg van szabva.

Ne aggódj, minden igényt és kérést tudunk kezelni, elérhetők vagyunk hétvégén is, és szívesen állunk rendelkezésedre bármikor.

Dobos Martin

Dobos Martin

Rendezvényszervező Manager

Szia! 5 éve foglalkozom hajós rendezvények lebonyolításával. Legjobb tulajdonságom, hogy szinte mindent megoldok, akár az utolsó pillanatban is. Ügyfeleimmel baráti viszonyt alakítok ki, így gördülékeny a kommunikáció. Bátran hívj bármikor, mert elérhető vagyok, hiszen a hét minden napján akár éjjelig rendezvények vannak. Ha nem venném fel, visszahívlak.

Kérj árajánlatot itt:

Ha ajánlatot kérsz, 2 órán belül visszaírunk, és segítünk abban, hogy a legtöbbet hozhassátok ki a rendezvényből. Nincs rossz kérdés, szívesen válaszolunk, és ötletelünk veled, hogy ár-érték arányban a legjobb buli lehessen.

Ha nem szereted az űrlapokat, írj ide e-mailt: [email protected]

 Contact

+3670 604 38 07   |  Dobos Martin
+3620 433 77 93   |  Papp Ádám
[email protected]